Sabtu, 27 Juli 2013

Lirik Lagu Didi Kempot - Janji palsu


kuping iki durung sudo rungu
isih krungu malah tekan atiku
naliko kowe ngucapake tresnamu
neng ngarepku
ning nyatane kabeh kuwi palsu
wis ra podo sing kok ucapku mring aku
awakku nganti kuru amargo janjimu
kabeh kuwi janji palsu
yen kowe tresno ning ngopo nglarani aku
yen kowe setyo ning ngopo ngapusi aku
yen kowe seneng ning ngopo lali janjimu
yen kowe temen ning nopo ninggalke aku
ning nyatane lungo tekan seprene
lungo ora ono kabare
tak enten ning kene ora teko
lungo ninggal lali kluargo

1 komentar:


 

Copyright © Kumpulan Lirik Lagu. All rights reserved. Template by CB Blogger & Templateism.com