Lirik Lagu Didi Kempot - Ikhlas


trimo mundur timbang loro ati
tak oyakko wong kono wis lali
pancen wis nasibku iki
nandur becik tukule kok dilarani
trimo ngalah aku wis ra betah
tak tangisono mung gawe susah
karepe wis ngajak pisah
karo aku wis ra karep omah-omah
nanges aku isin senajan loro ing batin
aku lilo pisah kanthi lahir batin
tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing
aku lilo pisah kanthi lahir batin


Lirik Lagu Didi Kempot - Ikhlas Lirik Lagu Didi Kempot - Ikhlas Reviewed by jhoe wain on 7/28/2013 06:15:00 am Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.